PRISER OG HYLLETYPER

BARNEHYLLE

GRATIS PÅFYLL

FRA 0-14 ÅR

2 UKER
KR 400

4 UKER
KR 800

 19% SALGSPROVISJON

BARNEHYLLE

GRATIS PÅFYLL

FRA 0-14 ÅR

2 UKER
KR 400

4 UKER
KR 800

 19% SALGSPROVISJON

VOKSENHYLLE

MAKS 20 VARER OM GANGEN

GRATIS PÅFYLL

(KUN KLÆR, SKO, VESKER)

2 UKER
KR 400

4 UKER
KR 800

 19% SALGSPROVISJON

SKO, VESKER, TING OG TANG

GRATIS PÅFYLL

(IKKE KLÆR)

1 METER HYLLEPLASS

(100 CM X 40 CM)

2 UKER
KR 150

4 UKER
KR 300

 19% SALGSPROVISJON

Registrer bruker og book din pakke nå

HVORDAN DET VIRKER

1. FINN FREM KLÆR, TING OG UTSTYR DU IKKE BRUKER

Du har kanskje barneklær, voksenklær og brukte gjenstander du ikke buker eller sliter med å få solgt på nettet? Ta det med til Min Lille Butikk, så hjelper vi deg med å selge det.
Se over klærne før du leverer de.
Klær og ting skal alltid være vasket og rene. Strøkne klær selger bedre enn ustrøkne. Det samme gjelder nuppefrie klær. Varer som er illeluktende, hullete, skitne eller uhygieniske vil bli avvist eller fjernet.  

2. BOOK HYLLE ELLER TING-PAKKE OG REGISTRER VARER OG PRISER ONLINE

I Min Lille Butikk er det enkelt å bestille hylleplass, enten du har barne- eller voksenklær eller begge deler. Du bestiller for 2 eller flere uker om gangen. Dette gjør du på nettsiden vår. Det er lett å forlenge leieperioden.
Etter at hyllen eller ting-pakken er bestilt, registrerer og priser du varene dine på «Min Side». Dette kan du gjøre fra både PC, nettbrett og smarttelefon. Beskriv varene kort og enkelt. Type, merke, størrelse, farge, pris og eventuelle kjennetegn. For eksempel: «Hvit kjole, Hilfiger, stripete, str. small, 100kr.»
Du bestemmer selv prisen på varene dine. Er du usikker, spør betjeningen.

3. FYLL OPP HYLLEN DIN I BUTIKKEN. DU FÅR KLESHENGERE OG PRISLAPPER AV OSS

Etter at du har registrert og priset varene dine online, tar du de med deg til butikken vår. Her får du utlevert kleshengere, etiketter med strips og størrelsesperler. Logg deg inn på vår selvbetjeningspc i butikken og skriv ut prislapper med strekkode som du fester på etiketten. Prislappene inneholder varebeskrivelsen og prisen du registrerte på nettet. Hvis en vare er priset til mer enn 200 kr (100 kr hvis barneklær), får du gratis alarm. Barne- og voksenklær plasserer du selv i tildelt hylle. Ting og utstyr plasseres av betjeningen. Ryddige og presentable hyller gir høyest omsetning. Unngå å overfylle hyllen, men fyll heller på etter hvert som varene blir solgt.
Påfyll av varer er gratis i hele leieperioden! Ønsker du å endre prisen på en vare, gjør du det på nettet og skriver ut ny prislapp i butikken som du fester på varen/etiketten. Du kan ha salg/rabatt på barne-/voksenhyllen din. Ta kontakt med betjeningen så hjelper de deg. Vær oppmerksom på at salg/rabatt kun gjelder barne- og voksenhylle (ikke ting-pakke).

4. FØLG MED PÅ SALGET DITT PÅ NETTET.
PENGENE OVERFØRES TIL DIN KONTO TO GANGER I MÅNEDEN.

På «Min side» følger du med på salget ditt , f.eks via smarttelefonen din.
Etter at salgskommisjon er trukket fra, overfører vi dine opptjente midler til bankkontoen din to ganger i måneden.
Salg fra 01-15 utbetales den 30. samme måned, mens salg fra 16-31 utbetales den 15. den påfølgende måneden.

Skroll til toppen